Successen voor Hertruiters

Datum: 20-01-2020

07:27 uur - Ook afgelopen week werden er weer successen behaald door leden van PSV Hertruiters. Berber Nijland ging met haar pony naar Ambt Delden voor een springwedstrijd.

 Met haar pony Henshof Wesley sprong ze twee keer een mooi foutloos parcours en  wist ze twee keer de eerste prijs te behalen in de klasse BB categorie ABC en de klasse B categorie ABC. In Wezep kwam Noortje ten Cate met haar pony Sulaatik’s Sovereign aan de start bij het springen in de klasse B categorie DE. Ze sprongen twee keer een foutloos parcours met mooie punten voor de wijze van rijden. Hiermee mocht ze twee keer de zesde prijs ophalen. Sophie ter Haar startte haar pony Belle in Wierden in de dressuur klasse B categorie AB. Ze reed twee mooie proeven en mocht beide keren de eerste prijs mee naar huis nemen. Ook Marije Hutterd had succes met de dressuur. Zij startte haar paard Bartoli in de klasse L1 dressuur in Mariënheem. Met 191 en 186 punten behaalde zij twee keer de vijfde prijs.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: