Collecte Handicamp

Datum: 18-01-2020

13.17 uur - Van 20 tot en met 25 januari 2020 gaan er in de gemeente Hellendoorn collectanten op pad om geld in te zamelen voor Handicamp Outdoor, onder hen ook leerlingen van Reggesteyn. Deze leerlingen zullen ook helpen met het bellen van de collectanten. We zijn nog dringend op zoek naar nieuwe collectanten. (aanmelden tel 0610418558)

De stichting die 30 jaar geleden is opgericht onder de naam Stichting Handicamp Overijssel heeft sinds 2012 een nieuwe camper en vanaf dat moment ook een ander uiterlijk, en een naamsverandering ondergaan. Handicamp Outdoor.
 
De doelstelling is nog steeds hetzelfde, namelijk mensen met en zonder een lichamelijke beperking samen op vakantie laten gaan. Handicamp organiseert jaarlijks 20 reizen door heel Europa, variërend van korte weekendjes met onder andere een meiden weekend of een 7 daagse reis naar Frankrijk. Ook is er de mogelijkheid om de camper te gebruiken door zorginstellingen of families die samen met een invalide gast er op uit willen. De zonnebloem, zorginstellingen of families gebruiken de camper om met gasten op pad te gaan.
 
De Stichting Handicamp Overijssel ontvangt geen subsidies en is volledig afhankelijk van de opbrengst van de reizen, eventuele giften en donaties.
Om de camper te kunnen laten rijden en de prijzen zo laag mogelijk te houden voor de invalide gasten is de collecte hard nodig.
De verzorging, vrijwilligers en de chauffeurs nemen vrije dagen op om mee te kunnen gaan, zij ontvangen hiervoor geen vergoeding. 
Handicamp draait volledig op vrijwilligers, er zijn ruim 60 vrijwilligers actief.
Van iedere ontvangen euro besteden we ongeveer 95 eurocent voor het goede doel. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: