Huldiging voor brandweervrijwilligers Hellendoorn en Nijverdal

Datum: 10-01-2020

13.18 uur - Op maandag 13 januari wordt een aantal medewerkers van Brandweer Twente in het zonnetje gezet. Bij de kazernes van Hellendoorn en Nijverdal vieren we het brandweerjubileum van zeven brandweermensen. Burgemeester Anneke Raven is aanwezig om hen te huldigen. 

Jubilarissen

Tijdens de jaarlijkse korpsbijeenkomst van de brandweerkazernes Hellendoorn en Nijverdal worden zeven brandweermensen extra in het zonnetje gezet. Deze avond wordt het 30-jarig brandweerjubileum van Henk Vruggink, het 25-jarig brandweerjubileum van Wilco Miskotte en Joke Voortman-Immink, het 15-jarig brandweerjubileum van Jules van der Wel, het 12,5-jarig brandweerjubileum van Bjorn van den Berg en het 10-jarig brandweerjubileum van Nick Rodijk en Martin van Urk gevierd. “Deze mensen hebben zich jarenlang ingezet als vrijwilliger. Dit mogen we zeker niet ongezien voorbij laten gaan. Deze avond is een mooi moment om nog eens extra waardering uit te spreken voor hun jarenlange inzet”, aldus Mark Groenen, teamleider Repressie.
 
Burgemeester van de gemeente Hellendoorn, Anneke Raven, is tijdens de korpsavond aanwezig om de vrijwilligers te huldigen. De korpsbijeenkomst vindt plaats op maandag 13 januari 2020 in de brandweerkazerne van Nijverdal aan de Kerkstraat 138b en start om 20.00 uur.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: