Opnieuw mooie prijzen voor winnaars Open Mic

Datum: 08-01-2020

11.02 uur - Opnieuw stelt ZINiN Talent 2020 mooie prijzen ter beschikking voor de winnaars van de Open Mic, die op zaterdag 8 februari 2020 wordt gehouden in De Smidse. De hoofdprijs is een cheque van 500 euro en dit keer zal het publiek stemmen over de tweede prijs, die uit een cheque van 250 euro bestaat. Zing jij de sterren van de hemel, speelt jouw band de vetste rocknummers of maak jij altijd iedereen aan het lachen? Aarzel niet en schrijf je in voor deze editie van Open Mic van ZINiN Talent 2020.
Opnieuw een deskundige jury
Net als in voorgaande edities, zal een deskundige jury de talenten beoordelen en beslissen wie er met de cheque van 500 euro vandoor gaat. Voor de tweede prijs wordt de deskundigheid van het publiek op de proef gesteld. Via een open stemming kunnen de bezoekers van Open Mic laten weten aan wie zij de cheque van 250 euro toe willen kennen. De prijzen zijn bedoeld om de talenten hun deskundigheid verder te bevorderen. Wil je nieuwe apparatuur aanschaffen, een gerenommeerde PR machine inhuren of je talent verder ontwikkelen door een workshop van een prof? Het kan allemaal!

Wat gaan we doen?
Je komt ’s middags al naar De Smidse, waar je gaat soundchecken en de organisatie zorgt ervoor dat de keeltjes gesmeerd blijven. Na de soundcheck ga je niet naar huis. Nee, we nodigen je uit om mee te eten in De Smidse, zodat je kennis kunt maken met de anderen deelnemers en de organisatoren. Je wordt dan geïnterviewd en er is een professionele fotograaf. De backline staat gereed, die hoef je dus niet mee te nemen. ’s Avonds wordt er opgetreden en zal de jury alle talenten boordelen. De entree voor het publiek is gratis. Rond 23.30 uur is de avond afgelopen en kun je met je familie en vrienden nog even wat drinken.

Aanmelden

Meld je aan via talent@zinin.com en doe mee met deze superleuke talentenjacht. Vermeld een korte beschrijving van jouw talent en optreden en vertel ons ook even wat je nog nodig hebt voor jouw show. Grijp je kans en meld je dan aan voor 4 februari aanstaande want vol=vol. De entree bedraagt 5 euro per persoon. Deelname is gratis.

Informatie Open Mic
Voor meer informatie over de Open Mic kun je terecht bij Daan Hannink via talent@zinin.com
 
 

 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: