Maximaal profiteren tijdens de Mega Voorraad Opruiming bij Auto Aaltink

Datum: 12-12-2019

ADVERTENTIE

Tijdens de jaarlijkse december feestmaand, of beter bekend de Eindejaarsopruiming, pakt de actieve Fiat & Mitsubishi dealer Auto Aaltink nog één keer flink uit. Profiteer nu het nog kan en koop nog voor de start van het nieuwe jaar in een gloednieuwe FIAT of Mitsubishi. 

Auto Aaltink eindigt het jaar 2019 namelijk met Mega Voorraad Opruiming op diverse volledig NIEUWE voorraad auto’s. De kortingen lopen, afhankelijk van het model, op tot ruim 6000 euro. Het maakt niet uit of je voor een nieuwe FIAT of nieuwe Mitsubishi kiest. Wat denkt u bijvoorbeeld van de FIAT 500 of de Mitsubishi Space Star of Outlander PHEV… Allemaal betrouwbare auto’s welke voorzien zijn van 5 jaar garantie en die met hoge kortingen worden aangeboden. 
De auto’s staan op voorraad, dus dat betekent dat u snel weg kunt rijden. Wilt u deze actie niet missen? Kom dan snel naar de showroom aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Op = echt op! 
 
Wacht daarom niet te lang en kom nog voor het einde van het jaar naar onze showroom. De medewerkers staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u maximaal profiteert van deze actie. Een kopje koffie staat natuurlijk klaar. Ga voor meer informatie of een online-offerte naar: www.autoaaltink.nl.
 
Auto Aaltink
Auto Aaltink is úw Fiat en Mitsubishi dealer in de regio. Wat u van ons mag verwachten? Veel enthousiasme voor onze merken, uiteraard. Want deze hebben veel te bieden. Maar ook een ruime voorraad kwalitatieve occasions: Garant Occasions. Diverse merken in een brede prijsklasse en allemaal voorzien van minimaal 12 maanden garantie. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
Daarnaast staat ons team voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Bij ons vindt u alles rondom uw auto en mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, lease, verkoopadvies, occasions of accessoire-inbouw: onze specialisten staan klaar met raad en daad. Met kennis van zaken en met alle moderne voorzieningen. En vooral met interesse in uw wensen. 
Dat is waar het bij ons om draait: hoe we u het best van dienst kunnen zijn en blijven!
 
Auto Aaltink
Marie Curiestraat 6 te Nijverdal
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

D.J. schreef op 14-12-2019

Het kan niet op, het lijkt Sinterklaas wel.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 14-12-2019

Niet handig om een nieuwe auto op 31 december te kopen. Want dan wordt deze als 2019 bestempeld. Koop je de auto op 1 januari, dan is hij van 2020, en heeft dus flink hogere inruilwaarde.

K E schreef op 14-12-2019

Ja tut , en gelijk honderden Euro, s duurder (belasting )

Han schreef op 16-12-2019

Tut. De rijke mensen moeten nog even inverteren in het oude jaar, anders brengen we het maar naar de fiscus. Dat snap je toch wel.

Han schreef op 16-12-2019

Inverter moet investeren zijn. Mijn excuses.

Uw reactie

Naam:
Bericht: