Burgemeester Anneke Raven in het RTL Nieuws over het Hardshock Festival

Datum: 05-12-2019

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jean schreef op 06-12-2019

Hopelijk nu ook een einde aan dauwpop , op de dag van dit feest lopen er meer dronken lui door het dorp dan in een heel jaar in amsterdam. Kom op burgemeester, je bent op de goede weg , dit zijn besluiten waar de burgers wat aan hebben

Dauwpopganger schreef op 06-12-2019

Kom op zeg, ik ga elk jaar naar dauwpop, drink daar nooit alcohol. Mag ik dan ook niet meer genieten van dit fantastische festival? Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor hun drankgebruik, al vind ik dat het ook wel wat minder mag. De meeste drugs zijn verboden, alcohol niet. Ik zie het verschil...

Hahahaha schreef op 06-12-2019

Gelukkig wordt op geen ander festival behalve de hardstyle/ hardcore feesten drugs gebruikt Het wordt steeds grappiger

K E schreef op 06-12-2019

Zolang je er "snoepjes " kunt kopen vindt ik het een goede beslissing.

Pff schreef op 06-12-2019

Gaat weer nergens over, verbieden van een feest is geen oplossing, gaan we nu alle disco's en voetbalwedstrijden ook verbieden. Dit krijg je als handhaving te kort schiet. Oh wacht, diezelfde burgemeester gaat dat over.

Mitis schreef op 06-12-2019

Zoals gebruikelijk worden de goedwillende burgers gestraft als gevolg van gebrek aan handhaving en degelijke bestraffing.

D.J. schreef op 07-12-2019

We kunnen natuurlijk ook allemaal eerst in de spiegel kijken of het misschien met opvoeding te maken heeft, neemt niet weg dat ik het wel jammer vind voor de organisatie.

Han schreef op 07-12-2019

D.J. Terechte opmerking. Tegenwoordig moet alles kunnen en hebben ouders geen tijd voor hun kinderen. Te druk met hun eigen leven, maar vooral met het social media.

Geronimo schreef op 07-12-2019

Johan Althof, jullie zijn gastheer van dit festival, dus jullie zijn verantwoordelijk. Of mogen bezoekers bij jou thuis ook doen en laten wat ze willen. Verder kun je beter een zero tolerance beleid hebben ipv 3 pilletjes; gelegenheid maakt de dief (lees in dit geval handelaar).

Theo schreef op 07-12-2019

Het is niet alleen de pilletje, wat niet genoemdr is het eentonige lawaaioverlast dat je in heel Luttenberg kunt horen. De ramen dicht en dan kaboem, kaboem. Totaal eentonig.

William S. Burroughs schreef op 08-12-2019

Aan Theo. Boing Boing, Peppie en Kokkie, Peppie is lijp Kokkie nog lijper, Boing Boing Boing .... In de praktijk blijkt deze muzikale voorkeur zich vaak te beperken tot de jonge jaren en zal zich daarna verbreden. Waarom? Omdat het na je pakweg 30e jaar een sneu verhaal begint te worden. Probleem hierbij is dat men zich dat in zijn of haar jonge jaren absoluut niet voor kan stellen. Prettige dag.

Def schreef op 08-12-2019

Doet Aneke wel eens wat goed nee zij zit nog met de 8 miljoen in de maag.Arme amtenaren zij moet het veld ruimen in plaats van een wethouder

Uw reactie

Naam:
Bericht: