Info avond Afrika Reizen

Datum: 29-11-2019

16.13 uur - Op woensdag 11 en 18 december houdt  Afrika Reizen een informatieavond. Ze geeft aan de hand van foto's, informatie over de 2 rondreizen die zij organiseert door Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho.

 
Wanneer:  Woensdag 11 en 18 december
Waar:         Vrije Evangelische Kerk, Grotestraat 68, 7443 BK in Nijverdal
Tijd:           19.30 uur.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wat ben ik toch een tut! schreef op 30-11-2019

Wat een pijnlijk contrast met de stamppotten-actie uit het bericht ernaast over de minima in ons eigen dorp; ”Alleen wij zouden zo graag nog een goodybag meegeven met daarin duurdere dingen als bijvoorbeeld koffie, wasmiddelen, shampoo etc. die toch nodig zijn.”

Anne schreef op 01-12-2019

Wat ben ik toch een tut Dit gaat over Afrika reizen en niet over stamppotten Beter lezen

Wat ben ik toch een tut! schreef op 01-12-2019

@Anne, beter lezen! Ik heb het over ‘pijnlijk contrast’, twee uitersten, sommigen in deze gemeente zijn al blij om shampoo, koffie en wasmiddel cadeau te krijgen. Terwijl anderen pas tevreden zijn met een reis naar Afrika van paar duizend euro.

Han schreef op 02-12-2019

Verschil moet er zijn Tut. Wanneer iedereen hetzelfde is, wordt het ook saai.

D.J. schreef op 02-12-2019

Ach Tut men reist ook wel van de andere kant van de wereld naar ons kikkerlandje, Zaanse Schans,Keukenhof en Anne Frank huis zijn er een mooi voorbeeld van.Over Chinees eten gesproken.

William S. Burroughs schreef op 03-12-2019

De wereld bestaat nu eenmaal uit contrasten. Verantwoord dichtgetimmerd door regel en wetgeving waardoor het op papier dus in theorie vaak klopt als een bus. Waardoor we de werkelijke oorzaak van al die contrasten uit het oog verliezen. Namelijk het totaal niet functioneren van ons morele kompas. Met als gevolg dat ons besef van wat normaal abnormaal of zelfs absurd totaal zoek is. Prettige dag.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 03-12-2019

@Han, verschil is prima, het moeten geen extreme verschillen worden. Denk alleen al voor de gevolgen voor kinderen waarvan de ouders moeite hebben om rond te komen. Terwijl klasgenootjes paar weken naar Afrika gaan. @D.J., bizar dat alleen de bezienswaardigheden die geld kosten, in reisgidsen vermeld worden of waarin de media aandacht aan wordt besteed, pas aantrekkelijk worden om te bezoeken. Zaanse Schans is niet het Nederland anno nu, terwijl Chinezen wel dure reis maken om hier te komen kijken. Men kan beter ‘Zaanse Schansen’ in China gaan bouwen. In Japan is zoiets er al.

William S. Burroughs schreef op 03-12-2019

Klaas Dijkhoff is nu heel boos op zijn morele kompas want het mocht allemaal wel volgens de regels. Uit betrouwbare bron heb ik echter vernomen dat zijn morele kompas hierin geen enkele rol heeft gespeeld maar wel het zetelverlies in de peilingen. En dat zetelverlies werd weer veroorzaakt door mensen die nog wel waarde hechten aan hun morele kompas. En zo is het cirkeltje weer mooi rond en blaast de olifant met zijn grote snuit deze reactie tevreden uit. Prettige dag.

Richard schreef op 04-12-2019

Tut wat jammer dat jij over de Tunnelweg rijd in je luxe auto, terwijl de minima dit niet kan aangezien ze geen auto kunnen betalen. is het geen idee dat jij je auto aan deze mensen uitleent? Overigens reed je vorige week 80 over de Tunnelweg...onverantwoord.

Mitis schreef op 04-12-2019

Idd zwak van Klaas Dijkhoff hij had de rug recht moeten houden. E.e.a heeft natuurlijk in meerdere opzichten niets met moreel kompas te maken. Wat echt helpt is natuurlijk de regels aanpassen. Dat zal niet gebeuren omdat er vast nog veel meer mee eters op de diverse bestuurslagen zijn.

William S. Burroughs schreef op 04-12-2019

Aan Mitis. Een rug in de politiek buigt vaak mee met de achterban en niet voor het landsbelang. Prettige dag.

Mitis schreef op 04-12-2019

Aan Tut: Ook ik erger me dood aan het volgende: Minister Slob stelt 12,4 miljoen euro beschikbaar voor de drie uitzendingen van het songfestival.

Mitis schreef op 04-12-2019

Aan WSB, het heet politiek en daar houd ik gewoon niet van. Het toneelclubje dat 2e kamer heet is mij te druk met showwerk voor de bühne ik ben meer van niet lullen maar poetsen! Zoals ik er nu over denk zie je mij ook niet meer in een stemhokje.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 04-12-2019

@Mitis, lijkt erop dat songfestival tot doel heeft om Europa groter en sterker te maken in de politieke/economische wereld. Oost-Europa en West-Europa met elkaar te verbroederen, en in het oosten meer westerse normen en waarden op te dringen, vandaar de homo-aandacht. En om het imago van landen op te poetsen. En het creëren van nationaal gevoel van eenheid, net zoals Koningsdag, Elfstedentocht, EK-voetbal enzo.

Mitis schreef op 04-12-2019

Politiek bah,doe mij maar een dikke wiskey en Van Morrison Vanlose Stairway HD BBC Four Sessions op youtube....

Mitis schreef op 05-12-2019

@ Tut, met het opdringen heb je een punt, met het afwijzen van homo's heb ik grote moeite, ik ben liberaal met afwijkende lijven en sexuele voorkeuren heb ik geen enkele moeite, mannen die het hardste anti homo schreeuwen zitten maar wat graag aan jongens en ik kan dat weten...

Richard schreef op 05-12-2019

Tut ga je je auto uitlenen aan mensen die geen auto kunnen betalen?? Of is het alleen schreeuwen en niets doen bij jouw??

Wat ben ik toch een tut! schreef op 05-12-2019

@Richard/Jos, je hebt wel slechte dunk van mij, het is ook lollig om reactie’s uit te lokken. Auto heb ik wel eens uitgeleend; slechte ervaring mee; wanneer je iemand één vinger geeft, rukken ze je de hele arm uit. P.s. Op je opgevoerde scooter mag je ook niet harder dan 60 km op de Tunnelweg.

Richard schreef op 06-12-2019

Dag Tut, anderen zwart maken en zelf niets doen is je motto? Als iemand naar Afrika op vakantie wil is dat zijn goed recht toch? snap jouw probleem tegen deze mensen niet. Sommige mensen blijven graag in Nederland en anderen willen graag naar het buitenland op vakantie....nou en!!

D.J. schreef op 07-12-2019

Aan Richard, mag je dat tegenwoordig nog wel zeggen iemand zwart maken ?

Uw reactie

Naam:
Bericht: