Sinterklaasmiddag voor kinderen van minima en statushouders

Datum: 25-11-2019

21.20 uur - Voor de elfde keer werd er dit jaar een Sinterklaasmiddag georganiseerd voor kinderen van minima en statushouders. Op vrijdagmiddag 22 november kwamen zo’n 75 kinderen met hun ouders naar Het Centrum. Daar konden zij, samen met een aantal Pieten gezellig spelen, kleuren of zich laten schminken. En natuurlijk werden er ook, samen met de accordeoniste José en de Hoofdpiet, volop sinterklaasliedjes gezongen.

 
Tegen vier uur kwam de bus van de Handicamp voorrijden, met daarin Sinterklaas en nog meer Pieten. Sinterklaas maakte een praatje met de kinderen en zij mochten een liedje voor Sinterklaas zingen. Echt spannend werd het toen de Pieten alle cadeautjes binnenbrachten, en ook daarna, toen Sinterklaas aan ieder kind een grote tas met pakjes kon geven. Wat een feest, iedereen was er superblij mee. Bij het weggaan kregen de gezinnen allemaal een gezinsattentie en wat te snoepen voor het hele gezin mee naar huis. 
 
Dit Sinterklaasfeest werd mede mogelijk gemaakt door de gezamenlijke Diaonieën en Caritas Nijverdal/Hellendoorn, Trefpunt Minima,  Bakker Bart, St. Handicamp,  Rotary Nijverdal/Hellendoorn, het Centrum Nijverdal,  VluchtelingenWerk Nijverdal/Hellendoorn.     
Ook mocht de Sintcommisie veel giften in de vorm van financiën, maar ook vooral veel speelgoed van particulieren in ontvangst nemen.
 
De Sintcommissie wil alle gulle gevers en vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun gift en inzet. Dankzij hen kon dit geweldige Sinterklaasfeest worden georganiseerd.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: