Anton Zwijnenberg en Bennie Mollink benoemd tot lid van verdienste bij v.v.Hellendoorn

Datum: 18-11-2019

11:16 uur - Tijdens de jaarlijkse Algemene ledenvergadering op 8 november 2019, zijn Anton Zwijnenberg en Bennie Mollink benoemd tot "lid van verdienste van v.v. Hellendoorn". Dit als blijk van waardering voor hun jarenlange belangeloze inzet als vrijwilliger voor de vereniging. De voordracht van Bennie en Anton werd door de Algemene ledenvergadering onder een luid en massaal applaus bekrachtigd.Anton Zwijnenberg
Anton is al bijna 60 jaar lid van onze vereniging en heeft in deze periode heel erg veel vrijwilligerswerk gedaan. Je kunt geen commissie opnoemen of Anton heeft erin gezeten. Anton heeft onderdeel uitgemaakt van de sponsorcommissie, is jeugdleider geweest, heeft in het jeugdbestuur gezeten en heeft een hele grote bijdrage gehad in en voor de kantinecommissie. Ruim 16 jaar heeft Anton in de kantinecommissie gezeten. Daarin was hij vooral verantwoordelijk voor alle geldhandelingen. Tellen en afstorten van het geld, het gereed maken van de kasadministratie en geldtasjes. Elke week weer een grote klus. Anton heeft daarnaast nog een grote passie, en dat is kaarten. Voor de vereniging organiseert Anton als vele tientalen jaren het kaarten, wekelijks een kaartavond op de maandag en jaarlijks de kaartmarathon in december. Samenvattend heeft Anton heel erg veel tijd gestoken in onze vereniging, bijna allemaal op de achtergrond en uit het zicht, maar o zo belangrijk in de ondersteuning en in het kader van de sociale samenhang van de vereniging.

Bennie Mollink
Bennie is 50 jaar lid van onze vereniging en was jarenlang keeper bij S.V. SOS. Naast zijn actieve keepers carrière was hij ook al vroeg actief als vrijwilliger. Ruim dertig jaar al is Bennie actief binnen onze vereniging. Hij is begonnen als keeperstrainer bij de jeugd van SOS en daarna werd hij keeperstrainer bij de selectiekeepers. Bennie hield van conditionele trainingen, menig keeper ging na de training totaal gesloopt van het veld. Weer of geen weer, bij Bennie gingen de trainingen altijd door, ook wanneer er grote plassen op het veld stonden, werd er gewoon getraind. Na zijn actieve carrière als keeper werd Bennie leider bij voormalig SOS 4. Ook na de fusie bleef hij een actief vrijwilliger voor onze vereniging. Gelukkig is en blijft Bennie nog actief als keeperstrainer bij v.v. Hellendoorn binnen het meisjes en vrouwenvoetbal en is hij erg actief en betrokken bij dames 1. Bennie is jarenlang grensrechter geweest bij Dames 1 en nog steeds maakt hij onderdeel uit van de begeleidingsstaf.

Vanaf deze plaatst willen we Anton en Bennie nogmaals bedanken voor hun geweldige inzet voor onze vereniging en feliciteren hen met hun onderscheiding.

Met sportieve groet,
Het bestuurReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: