‘Blub, ik ben een vis’ in zwembad Het Ravijn

Datum: 07-11-2019

11:02 uur - Bij Ouder en kind - zwemmen in zwembad Het Ravijn voelen de kids zich als een vis in het water op 13 en 14 november. Ze raken deze woensdag- en donderdagochtend met het thema ‘Blub, ik ben een vis’, op een leuke en speelse wijze nog meer vertrouwd met het water.

 

 

Met een grote opblaasbare vis in het water blazen de kinderen bellen, kijken ze onder water en leren ze allerlei truckjes, waardoor ze lekker watervrij worden. Het belooft een gezellige ochtend te worden met veel gespring en gespetter!

 

Ouder en kind - zwemmen is een heerlijk moment voor ouders en/of grootouders om samen te genieten van hun (klein)kind in het warme water van het Recreatiebad. Er is gratis oppas aanwezig. Tijdens de inloopochtend op de woensdag en het Ouder en kind - zwemmen op de donderdag zijn ouders, opa’s en oma’s of de oppas van harte welkom!

 

Kijk voor tijden en tarieven op www.hetravijn.nl of bel de receptie, telefoon 0548-613516.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: