Veel prijzen dit weekend voor Hertruiters

Datum: 04-11-2019

07:18 uur - Dit weekend was er een indoor dressuurwedstrijd in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor in Hellendoorn. Er kwamen veel eigen leden aan de start die prima prestaties leverden. Op vrijdag werd de klasse Z2 dressuur verreden. Hier wist Frank Hosmar twee maal beslag te leggen op de eerste plaats met zijn paard Guetta met 238 en 236,5 punten.

 Ook Milou Ekkel was goed in vorm. Met Uvonia behaalde ze een derde prijs met 227,5 punten in het sterke deelnemersveld. In de klasse M1 was de vierde prijs voor Maggy Roelofs die met haar paard Giel 189,5 punten scoorde. In de klasse L2 was het Wendy Hulsink –Bergman die twee keer de beste score neerzette met 202,5 en 207 punten met haar paard Incredible en dus twee keer de eerste prijs op mocht halen. Martin ter Haar behaalde met Juliane een derde prijs in deze klasse met 200,5 punten. In de klasse B zette Marije Hutterd een mooi resultaat neer. Ze werd met haar paard Bartoli eerste en derde met 204,5 en 200 punten. 

Ook bij de pony’s werden goede resultaten behaald: Berber Nijland reed met Sunnyboy naar een knappe eerste en tweede prijs met 204,5 en 198,5 punten in de klasse B categorie A/B. Ook Sophie ter Haar scoorde in deze klasse een tweede prijs met haar pony Belle met 192 punten. En in de klasse B categorie CDE waren er maar liefst zes prijzen voor Hertruiters: Jip Ottes werd met haar pony Zenzi Boy tweede en vijfde met 208,5 en 191,5 punten. Thijmen Hosmar behaalde met zijn pony Candy Crush een tweede en een zesde prijs met 202 en 192,5 punten. Nikky Dollen won de vijfde prijs met haar pony Timon met 195 punten en Sophie ter Haar won met haar pony Marley de zesde prijs met 190 punten. Er was ook succes voor Liz Jannink in de klasse L1/L2 categorie A/B. Met haar pony Evenveen’s Victory reed zij naar een knappe eerste prijs met 193,5 punten.

 

In Luttenberg werd de jaarlijkse HIL gehouden (Herfst Indoor Luttenberg), een indoorspringwedstrijd voor pony’s. Melissa Eshuis ging hier van start met haar pony Forest Fire. Vrijdag was ze in het klassieke parcours klasse B categorie C foutloos en met 80,5 punten voor de wijze van rijden mocht ze de eerste prijs ophalen. Ook in het progressief haalde ze de volle aantal punten en door deze goede prestatie plaatste zij zich voor de finale. In deze finale presteerde ze weer prima met een derde prijs en hierdoor mocht ze meedoen aan de tripiade, een spektakel parcours waarbij eerst een stuk per fiets afgelegd moet worden en daarna op de pony een parcours gesprongen moet worden. Dit wist ze foutloos af te leggen, maar de tijd was net niet snel genoeg om in de prijzen te rijden.

 

Charena Zandbergen wist dinsdag 29 oktober tijdens de Finale van Indoor Wierden een 2e prijs te binnen te halen met haar paard Iregina Elton in de klasse L. Zaterdag 2 november in Lichtenvoorde heeft deze combinatie een 5e prijs behaald in de klasse L.

 

Linde Podt is zaterdag gestart tijdens Herfst Indoor Luttenberg en wist met haar pony Magic in de klasse M/cat. C een 2e prijs te behalen en met Miss MoneyPenny een 4e prijs in de klasse L/cat. D. Daarmee mocht ze met beide pony’s deelnemen zondag aan de finale.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: