Weer veel erelinten voor Hertruiters

Datum: 21-10-2019

09:58 uur - Amke Pot ging met haar pony Hooghe Maaten’s Marshmallow naar Den Ham voor een dressuurwedstrijd. Zij startte in de klasse L1 categorie D/E en behaalde het mooie puntentotaal van 210 en 216 punten.

 Dit was goed voor twee keer de eerste prijs. Ook Sophie ter Haar nam haar pony Belle mee naar Den  Ham.

Zij gingen van start in de klasse B categorie A/B. Zij reden naar een tweede prijs met 193 punten. Berber Nijland ging met haar pony’s Henshof Wesly en Sunny Boy naar de dressuurwedstrijd in Balkbrug. Ze deed met beide pony’s mee in de klasse B categorie A/B. En ze hadden er alle drie zin in: In de eerste proef mocht ze de eerste prijs ophalen met  Sunny Boy met 199,5 punten en de tweede prijs met Henshof Wesly met 190 punten. In de tweede proef was het precies omgedraaid. Dus in totaal mocht ze maar liefst vier linten in ontvangst nemen en als extra prijzen een mooie poetstas en een Divoza Cadeaubon. 

Wendy Hulsink – Bergman ging met haar paard Incredible naar de eerste selectiewedstrijd voor Het Gulden Spoor in Hardenberg. Ze een mooie prestatie neer in de klasse L2 dressuur. Ze behaalde een tweede en een derde prijs met 198 en 199 punten.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: