CIF deelt kennis op het gebied van zorg en welzijn

Datum: 09-10-2019

10:38 uur - Afgelopen week fietsten twee buitenlandse bezoekers door Nijverdal. Zij waren hier op uitnodiging van CIF, een internationale organisatie die wereldwijd uitwisselingen organiseert voor mensen die werken in zorg en welzijn. 

 

De Amerikaanse Catherine Baratta, universitair hoofddocent sociaal werk aan de State University in New Britain en de Oostenrijkse Johanna Milanovich, werkzaam in een tehuis voor minderjarige asielzoekers, verbaasden zich over het hoge niveau van de Nederlandse zorg. Maandag ontving burgemeester Anneke Raven de gasten samen met wethouder Anja van den Dolder. Vervolgens brachten Catherine en Johanna een bezoek aan beleidsambtenaren en diverse organisaties werkzaam in onze gemeente. De gasten verbleven in gastgezinnen.

Voor meer informatie over CIF, of als u zelf deel zou willen nemen aan een uitwisseling, kan men contact opnemen met Hetty Nijmeijer, tel. 06-42471033, email hetty@balans-coaching.nlReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: