Wie zijn de sporthelden van onze gemeente Hellendoorn?

Datum: 08-10-2019

9.21 uur - Het sportjaar 2019 loopt al bijna ten einde. Wie verdient volgens jou een nominatie en moet kans maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent van het jaar? De aanmelding is inmiddels gestart via de website: www.sportverkiezinghellendoorn.nl

Ook 2019 was weer een mooi sportjaar voor onze gemeente. Met vele goede sportprestaties. Vanaf de start van het nieuwe jaar is het weer mogelijk om op uw Hellendoornse Sportheld(en) voor de Sportverkiezing Hellendoorn 2019 te stemmen. De Sportverkiezing wordt georganiseerd op 8 februari 2020 bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn. De werkgroep is nu alweer druk aan het werk om een mooi programma voor het gala in 2020 op poten te zetten.
 
Iedereen kan kandidaten aanmelden. Dat kan via onze website: www.sportverkiezinghellendoorn.nl. 
Aanmelden kan voor de categorieën: Sporttalent, Sportploeg, Andere Sporten (niet noc/nsf), Sportvrouw en Sportman. 
 
Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen. De vakjury komt in december en januari bij elkaar om te stemmen over de kandidaten. Ook het publiek krijgt een stem. Vanaf begin januari kan iedereen in de gemeente Hellendoorn een stem uitbrengen via een online stemformulier.  
 
Meer informatie (zie verkiezingsreglement) en het aanmeldformulier vindt u op onze site: www.sportverkiezinghellendoorn.nl. Voor vragen kun je ook mailen naar: info@sportverkiezinghellendoorn.nl. 
 
Foto: Wim Beunk
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pierre Krieger schreef op 06-12-2019

Marlon Krieger komt volgens mij zeker in aanmerking voor de titel Sportvrouw van het jaar. Zij rijdt samen met de Belgische vouw Melissa de Backere in een Skoda R5 rally's. Zij zijn samen in de Visual Art Rally 2e geworden.Melissa en Marlon zijn bij de eerste 7 geeindigd in de Hellendoorn rally ondanks de pech van lekke banden. Daarna hebben ze de Conrad Twente rally overall gewonnen. Dat is nog nooit eerder gebeurd in de NL rally historie,dat 2 vrouwen een rally hebben gewonnen. Ook zijn ze in de Rally van Charlemagne in Belgie tijdens hele slechte omstandigheden en veel concurrentie 2e geëindigd. Internationaal en nationaal gezien oogsten ze heel veel bewondering omdat ze meestal de enige vrouwen zijn in een complete mannenwereld.

Uw reactie

Naam:
Bericht: