Wie zijn de sporthelden van onze gemeente Hellendoorn?

Datum: 08-10-2019

9.21 uur - Het sportjaar 2019 loopt al bijna ten einde. Wie verdient volgens jou een nominatie en moet kans maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent van het jaar? De aanmelding is inmiddels gestart via de website: www.sportverkiezinghellendoorn.nl

Ook 2019 was weer een mooi sportjaar voor onze gemeente. Met vele goede sportprestaties. Vanaf de start van het nieuwe jaar is het weer mogelijk om op uw Hellendoornse Sportheld(en) voor de Sportverkiezing Hellendoorn 2019 te stemmen. De Sportverkiezing wordt georganiseerd op 8 februari 2020 bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn. De werkgroep is nu alweer druk aan het werk om een mooi programma voor het gala in 2020 op poten te zetten.
 
Iedereen kan kandidaten aanmelden. Dat kan via onze website: www.sportverkiezinghellendoorn.nl. 
Aanmelden kan voor de categorieën: Sporttalent, Sportploeg, Andere Sporten (niet noc/nsf), Sportvrouw en Sportman. 
 
Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen. De vakjury komt in december en januari bij elkaar om te stemmen over de kandidaten. Ook het publiek krijgt een stem. Vanaf begin januari kan iedereen in de gemeente Hellendoorn een stem uitbrengen via een online stemformulier.  
 
Meer informatie (zie verkiezingsreglement) en het aanmeldformulier vindt u op onze site: www.sportverkiezinghellendoorn.nl. Voor vragen kun je ook mailen naar: info@sportverkiezinghellendoorn.nl. 
 
Foto: Wim Beunk
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: