Koffieconcert 20 oktober 2019 Vjenneländer Musikanten

Datum: 07-10-2019

10:40 uur - De koffieconcerten van Muziekvereniging KSW gaan weer van start. De Vjenneländer Musikanten bijten deze keer het spits af op zondag 20 oktober. Vorig jaar waren ze ook te gast en hebben ze gezorgd voor een prachtige morgen!

 

De 'Vjenneländer Musikanten' zijn in 1980 in Vriezenveen (Vjenne) opgericht door een aantal enthousiaste muzikanten die de Egerländer Blaasmuziek een warm hart toedragen.

Op het repertoire staat naast muziek van Ernst Mosch ook veel muziek van Duitse kapellen die de laatste 20 jaren zijn opgeleefd. Door het kleine karakter van deze kapel komt de klank weer anders over dan bij een grote bezetting.
Dit jaar zijn er weer een leuk aantal optredens verzorgd en het Kapellenfestival eind september in Hellendoorn leverde goede jury-kritieken op.

Natuurlijk belooft het ook deze keer weer een gezellige ochtend te worden met een ontspannen karakter en een lekker kopje koffie. Daar wilt u / wil jij toch ook bij zijn? Vanharte welkom in d’Oale Bleeke aan de P.C. Stamstraat 19 / hoek Wilhelminastraat. Webeginnen om 11.30 uur.

Deze 16 muzikanten zijn allen liefhebbers van de muziek die vooral door Ernst Mosch over de hele wereld bekend is geworden. 'Om deze stijl goed uit te voeren moet je met z'n allen de neus in dezelfde richting hebben', aldus Kapelmeester Hans Dijsselhof. Deze Nijverdaller is al sinds 1997 verbonden aan de Vjenneländer.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: