SVVN ontvangt Marienberg

Datum: 04-10-2019

8.10 uur - De eerste thuiswedstrijd van SVVN 1 was afgelopen zaterdag niet wat men ervan gehoopt had of wat ervan verwacht werd. SVVN en Wilhelminaschool speelden beide erg rommelig en bij beide teams werden ontzettend veel onnodige fouten gemaakt. Het was een wedstrijd met weinig kansen voor beide doelen. Wel viel er een bak water naar beneden waardoor het spel een kwartiertje werd stilgelegd. De wedstrijd eindigde zoals die begon en dat mocht best bloedeloos genoemd mogen worden. Maar SVVN is nog steeds ongeslagen om toch met een positieve noot te eindigen.

Gelukkig is het al snel weer zaterdag. En ook zaterdag mag SVVN 1 aantreden op eigen veld. Dan komt VV Mariënberg naar Nijverdal. Alweer. Want ook afgelopen zaterdag speelde Mariënberg in Nijverdal. Ver is blessuretijd greep Mariënberg daar de overwinning door de 1-2 tegen de touwen te schieten. Een welkome opsteker voor Mariënberg die de eerste wedstrijd thuis nog met 1-5 verloren had.

Vorig seizoen kwam VV Mariënberg op een comfortabele 0-2 voorsprong bij rust. In de slotfase maakt SVVN gelijk en lijkt het onterecht een punt over te houden aan een wedstrijd waar overall de gasten beter waren. In de laatste officiële minuut maakt VV Mariënberg de winnende. Beide ploegen behaalden vorig seizoen 32 punten en op basis van een iets beter doelsaldo eindigde SVVN één plek hoger op de achtste plaats. Hopelijk komt SVVN deze wedstrijd los en laat het nu wel zien tot waartoe het in staat is.

Om half drie wordt er op Sportpark Groot Lochter afgetrapt tussen de wedstrijd SVVN 1 en VV Mariënberg 1. De scheidsrechter luistert naar de naam Erwin Heijmeriks en hij komt uit Emst. Pupil van de week is Mitch Jansen. Mitch is negen jaar oud en hij voetbalt in SVVN JO10-2.