Lisa Loïs opent ZINiN theaterseizoen

Datum: 11-09-2019

8.23 uur - Na een succesvolle uitverkochte clubtour brengt Lisa Loïs opnieuw een ode aan Adele. Ze neemt het publiek mee met mooie verhalen, fantastische anekdotes en niet te vergeten: prachtige muziek. Op zaterdagavond 28 september zal de knallende openingsvoorstelling van Lisa Loïs & haar zeskoppige band in het ZINiN Theater te zien zijn.

Een diepere kijk
Lisa Loïs wint in 2009 het tv-programma ‘X Factor’ en is in tegenstelling tot andere talentenjachtwinnaars niet na een paar jaar verdwenen. Haar cover van het bekende nummer ‘Hallelujah’ is de grootste nummer 1-hit van alle talentenjachten ooit geworden in Nederland. Lisa Loïs weet haar publiek keer op keer te raken met haar prachtige stem, die ze tijdens deze voorstelling inzet om nummers van Adele te zingen. Ze zal ditmaal iets dieper ingaan op haar eigen leven en dat van de Britse zangeres Adele. 
 
Reserveer nu
Reserveer uw kaarten nu via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.
Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: