Het sport- en cultuurfestival bruist van de activiteiten

Datum: 09-09-2019

14.35 uur - 

Het Sport- en Cultuurfestival was afgelopen zaterdag 7 september in alle opzichten een spetterend festijn! Ondanks dat de opening even uitgesteld moest worden, omdat de regen met bakken uit de lucht viel, werd het een drukbezochte middag waaraan maar liefst meer dan 40 sport- en cultuurverenigingen en organisaties met wervelende optredens en ludieke activiteiten aan deelnamen.Op het Henri Dunantplein kon het publiek genieten van diverse optredens. Met de meezingers van Popkorn en  het Nijverdals mannenkoor  zat de gezellige sfeer er meteen in. Ook kon men kennismaken met de jongste talenten van de Pop Rock Factory en Kaliber Kunstenschool  die onze gemeente rijk is. Demonstraties Taekwondo, Karate en Judo zorgden voor actie en spektakel en de spieren kwamen echt goed los met dance- en sportlifestyle JONI Connect. Swingen, dansen en hip hop voor de liefhebber! Na deze warming up ging Gymvereniging Fysion demonstreren dat gym allesbehalve ouderwets is, maar een modern gezicht heeft.  
 
Veel mensen maakten een rondje langs de kramen op het Keizerserf en de Grotestraat om te ontdekken of ze het komende seizoen een nieuwe uitdaging op sportief of cultureel gebied aan willen gaan. De keuze in onze gemeente is enorm: lessen volgen bij een muziekschool of muziekvereniging, lid worden van een sportvereniging, naar een toneelvoorstelling of op Breinreis gaan, mindful sporten of toch liever je hond trainen? Met zoveel aanbod komt Hellendoorn het komende seizoen gegarandeerd  in beweging!
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Geronimo schreef op 09-09-2019

Hoe heet dat artikel op tubantia.nl ook alweer? O ja, "Dreigende bezuinigingen zorgen voor veel onzekerheid bij clubs in Hellendoorn".

Uw reactie

Naam:
Bericht: