Successen Hertruiters

Datum: 09-09-2019

14.31 uur - Dit weekend waren er weer successen voor leden van PSV Hertruiters. In Ommen kwam Amke Pot aan de start. Met haar pony Hoogemaaten’s Marshmallow maakte ze haar debuut in de klasse L1 categorie D/E. En dat ging prima want ze behaalde twee keer de derde prijs met 190 en 196 punten. Melissa reed hier met haar pony Forest Fire in het springen klasse BB en B categorie C. Zij wist beide klasses te winnen met een mooi foutloos parcours en 75,5 en 78 punten voor de wijze van rijden.

Ook Berber Nijland kwam aan de start bij het springen. Zij ging met haar pony Henshof Wesly naar Ambt Delden. Hier reed Berber een mooi foutloos parcours in de klasse BB categorie A/B/C en won ze een derde prijs.
 
Jose Smalbrugge (foto) ging met haar paard Wietske van start in Olst. Zij reed dressuur in de klasse B. Met 188,5 punten behaalde zij een tweede prijs.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: