Walking Football Toernooi op 17 september

Datum: 06-09-2019

16.33 uur - Drie jaar geleden werd Walking Football geïntroduceerd in de gemeente Hellendoorn. Samen wandelend voetballen, sociale contacten op doen en natuurlijk gezelligheid zijn de speerpunten van Walking Football. De animo was vanaf het begin groot. Na drie jaar begint WF Regge United volwassen te worden. Eigen naam en tenue en als zelfstandige groep wordt er elke dinsdagmorgen met veel enthousiasme gespeeld op het sportpark van de vv. Hellendoorn.

 
“Steeds meer leden melden zich aan en zijn na enige aarzeling direct verknocht aan het spelletje. Daarom vonden we het tijd voor ons eerste Walking Football toernooi. Op dinsdagmorgen 17 september , aftrap 10.00, spelen 10 teams voor de winst. De finale is gepland om 12.30. Het deelnemersveld liegt er niet om. Wij hebben o.a. Heracles Almelo, PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en HHC kunnen strikken. De entree is gratis. Een mooie gelegenheid voor ieder om te  kijken of Walking Football iets voor hem of haar is”, aldus Bertus Bannink.
 .
Heeft u interesse in deze nieuwe vorm van voetbal? Dan kunt u contact opnemen met Jan Imbos, initiatiefnemer Regge United. Hij is te bereiken via janimbos@hotmail.com of 0614417857.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: