Maak jij anderstaligen enthousiast voor de Nederlandse taal?

Datum: 06-09-2019

15.41 uur - Kom dan op de maandag van 9.00 tot 12.00 uur in de ZINiN bibliotheek Nijverdal helpen! Veel nieuwe inwoners uit de gemeente Hellendoorn die een andere moedertaal hebben, willen beter Nederlands leren spreken. Daar kun jij hen eenvoudig bij helpen. 

Zij krijgen geen les uit schoolboekjes, maar gaan met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen. Daardoor kun jij als vrijwilliger je eigen invulling geven aan de inhoud van de lessen. Wil je toch meer houvast, dan is er ook een eenvoudige methode beschikbaar om anderstaligen de eerste beginselen van het Nederlands bij te brengen. Je werkt hierbij nauw samen met een docent van Vluchtelingenwerk.
 
Beheers jij de Nederlandse taal en vind je het leuk om kennis te maken met andere culturen? Heb je interesse, neem dan contact op met Henk Veenstra, coördinator Vluchtelingenwerk De Welle, telefoon 0548-638794 of stuur een e-mail naar h.veenstra@stichtingdewelle.nl.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: