Nieuwe serie AquaFloat in Het Ravijn

Datum: 14-08-2019

18.35 uur - Wegens succes herhaalt Het Ravijn – zwem sport zorg – de dit jaar nieuw geïntroduceerde activiteit, AquaFloat. Sporten ìn het water kent iedereen wel, maar sporten òp het water is voor velen nog nieuw. Vanaf 26 augustus a.s. kun je in zwembad Het Ravijn kennismaken met AquaFloat of een nieuwe serie lessen volgen.

Extra intensief
AquaFloat is een nieuwe tak van sport ontwikkeld in Engeland. Bij deze training lig je niet in het water, maar sta je op een drijvende mat, de ‘aquabase’.
Tijdens een AquaFloattraining gebruik je heel veel spieren. Je bent niet alleen bezig om de bewegingen goed uit te voeren, maar je moet op de bewegende mat ook continu je balans zien te houden. Daardoor is AquaFloat een extra effectieve manier van trainen, waarbij je werkt aan je core stability, kracht en uithoudingsvermogen. De lessen zijn intensief en duren daarom niet langer dan een halfuur. Dat is genoeg om je spieren flink aan het werk te zetten!
 
Praktische zaken
De lessen zijn bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder met een goede zwemvaardigheid. Tijdens de lessen AquaFloat kun je het beste badkleding met daaroverheen (nauwsluitende) lycra fitnesskleding dragen.
 
Er zijn twee series van 8 lessen. De eerste serie is van 26 augustus t/m 18 oktober, de tweede serie is van 21 oktober t/m 13 december. De lessen zijn wekelijks op vrijdagochtend en maandagavond. 
Vrijdagochtend van 11.00 tot 11.30 uur en van 11.30 tot 12.00 uur in het wedstrijdbad.
Maandagavond van 18.30 tot 19.00 uur en van 19.00 tot 19.30 uur in het doelgroepenbad.
 
Per les kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Wie deel wil nemen aan de lessen AquaFloat moet zich vooraf aanmelden, omdat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Opgave en betaling vindt plaats via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -. De kosten zijn € 39.- voor een serie van 8 lessen (exclusief paskosten).
 
Meer informatie 
Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -, tel. 0548-613516.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: