Drie kampioenen en zilver voor team Hertruiters

Datum: 06-08-2019

19.00 uur - Afgelopen week werden de Regiokampioenschappen voor paarden en pony's gehouden in Heeten. Hiervoor waren ook verschillende leden van PSV Hertruiters geselecteerd. Bij de paarden leverde dit het kampioenschap op voor Jinthe Wemekamp met haar  paard Jubilant. Zij ging van start in de klasse L1 dressuur. Met deze prestatie bemachtigde zij een ticket voor het NK in Ermelo.

De ponyruiters kwamen zaterdag aan de start. In de ochtend werd er individueel gestart. Allemaal zetten ze hun beste beentje voor. Uiteindelijk waren er twee kampioenen, Luc Eshuis en Amke Pot en 1 reservekampioen,  Nicke Miskotte . Deze drie hebben ook een ticket voor de NK op zak. Luc startte met zijn pony Forest Fire in de klasse L2 categorie C. Amke ging van start in de B dressuur categorie D/E met haar pony Hooghemaaten's Marshmallow en Nicke startte met haar pony in de klasse Z2 categorie D/E. Na een gewone proef mocht zij ook de kür op muziek rijden.
 
De dag kreeg nog meer glans doordat het team zilver wist te scoren met het verenigingskampioenschap. En daarmee ook een ticket voor de NK verdiende. Dit was een hele mooie prestatie. Het team bestond uit Luc Eshuis, Berber Nijland, Noortje ten Cate, Sanne van Dijke, Marilyn Roelofs, Maaike Hulshof, Amke Pot, Melissa Eshuis en Nikky Dollen. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: