Zomer orgelconcert Mark Brandwijk

Datum: 01-08-2019

15.06 uur - Op vrijdag 9 augustus 2019 geeft 'Mark Brandwijk' een zomerorgelconcert in de Kerk "de Regenboog" in Nijverdal. In de serie zomer orgelconcerten 2019 is de talentvolle  Mark Brandwijk (1994)  te beluisteren op het  "Mense Ruiter orgel".

 
Mark is vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir "Hadassah", jongerenkoor "Speranza", "Het Hollands Jongerenkoor" en "Het Groot Nederlands Jongerenkoor". Vanaf juni 2010 volgt Mark ook pianoles bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van "The Martin Mans Band". Mark werkte reeds mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al 
twee solo-cd's uitgebracht genaamd "Markant" en "Remarkable". 
Samen met Reinier Korver vormt hij het "Duo Virtuoso". De laatste jaren heeft Mark zich steeds meer toegelegd en bekwaamd in het componeren en arrangeren van muziek.
Mark heeft ook in het jaar 2017 zijn orgelspel al laten horen op het orgel en de reacties van het publiek waren enthousiast..
 
Plaats: Nijverdal
Waar: Kerk "de Regenboog"
Adres: Grotestraat 127
Aanvangstijd  concert 20:00 uur
 
Programma aanwezig
Toegang is gratis, vrije gift bij de uitgang 
 
volg ons ook op Facebook
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: