Hertruiters in de prijzen

Datum: 29-07-2019

12.06 uur - Berber Nijland en haar pony Henshof Wesly mochten afgelopen zaterdag in Bentelo van start. In het BB springen categorie A/B  reden ze een keurig foutloos parcours met de hoogste stijlpunten en dat was goed voor de eerste prijs.

 
 
Ook Sanne van Dijke ging van start in Bentelo. Zij sprong met haar pony Fellow een mooi foutloos parcours in de klasse B categorie C. Hiermee wonnen zij ook een eerste prijs.
 
Nické Miskotte ging naar Tolbert met haar pony Brouwershaven’s Leonie. Zij deden mee aan de selectie voor de Welsh Cup. Door het warme weer werd er extra vroeg gestart en ze kwamen niet voor niets zo vroeg het bed uit. Ze won beide proeven en bij de tweede proef zelfs met 70,26%. Hiermee wist zij zich te selecteren voor de finale in Kootwijk op 17 augustus.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: