Mooie resultaten voor PSV Hertruiters

Datum: 24-07-2019

8.50 uur - Ook afgelopen week waren de pony’s van PSV Hertruiters goed op dreef tijdens verschillende concoursen. Jip Ottes deed woensdagavond 17 juli mee aan een wedstrijd in Haaksbergen. Hier wist ze een tweede prijs te bemachtigen met haar pony Sulaatik’s Magic in de klasse B categorie D.

Berber Nijland ging samen met haar pony Henshof Wesly naar het concours in Dalfsen. Ze reden samen twee mooie foutloze parcoursen. In de klasse BB cat. A/B/C was dit goed voor een 3e prijs met 77,5 stijlpunten en ook in de klasse B cat. A/B/C met 80 stijlpunten leverde dit een mooie 3e prijs op.  
 
Nikky Dollen ging met haar pony van start in Vriezenveen. Ze reed in de dressuur klasse B categorie A/B twee keer naar de eerste prijs met 207 en 197 punten.
 
Amke Pot ging van start in Hoonhorst met haar pony Hooghe Maaten’s Marshmallow. Ze reed mee in de dressuur klasse B categorie D/E. Hier haalde ze een eerste prijs met 216 punten en een derde prijs met 196,5 punten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: