Hellendoorn Open Air gaat weer voor de gezelligste sfeer!

Datum: 02-07-2019

07:16 uur - Hellendoorn Open Air vindt dit jaar plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli in park "De Geuren" te Hellendoorn. 

 

 

Vrijdagavond 12 juli

 

Op vrijdagavond wordt er om 19.30u gestart met de Feestbingo. Deze Feestbingo is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waardig feest. Marian uit Den Haag presenteert ook dit jaar weer de bingo op haar eigen ludieke wijze, terwijl DJ Pascal tussendoor het publiek vermaakt met de lekkerste hits. Na het succes van vorig jaar zijn er dit jaar ook weer VIP kaarten te koop voor de Feestbingo. Dit houdt in dat men tijdens de bingo gratis drankjes krijgt geserveerd en alle 10 de bingorondes kan meespelen voor een vaste prijs. De kaartverkoop van de bingo is inmiddels gestart, ze zijn verkrijgbaar via de site www.hellendoornopenair.nl. Er zijn zeer mooie en leuke prijzen te winnen, waaronder een opblaas jacuzzi en de sfeer is elk jaar goed! Met name de jongeren hebben vorig jaar ontdekt dat de Feestbingo geen gewone bingo is, maar dat naarmate de avond vordert het eindigt in geweldig feest. 

 

DJ Harry

 

Na de bingo zal de energieke stuiterbal met een focus op FEEST optreden: DJ Harry. Hij is een DJ die de gaafste  hits van de laatste 20 jaar in een ongekend snel dans,- zing- en drinkbaar tempo voorbij laat komen. Een uur durende show met confetti, sfeer, zijn eigen mix van muziek. 

 

Kees van Hondt = Feest!

 

Op vrijdagavond is het dan eindelijk zover voor Hellendoorn Open Air. Kees van Hondt gaat er van 23.15u tot 01.00u een keeswaardige avond van maken. Het beloofd een complete chaos te worden met bamboe takken en heel veel opblaasartikelen. 

Kees van Hondt is onlosmakelijk verbonden met Lowlands. Jaar in jaar uit verhuisde hij naar steeds grotere podia en daarna herhaalde Kees dit huzarenstukje op het Sziget-festival in Hongarije. Tevens staat Kees ook op festivals zoals Zwarte Cross en Paaspop en dus dit jaar ook Hellendoorn Open Air. 

Het is niet overdreven om te stellen dat Kees het begrip Feest van een nieuwe definitie heeft voorzien. Kees toert dit jaar door het land om er overal een takkenbende van te maken. 

Kenmerkend voor Kees is zijn unieke tracklist met feestnummers van de onderste plank. Pas als je het gehoord hebt, geloof je het. Een avond vol hoogstaande flauwelkul voor de intelligente onbenul. Kees neemt ook nog een verrassingsact mee naar Hellendoorn. De hele geuren wordt een feestende takken- en opblaasattributen bende met een gave lichtshow! Deze avond wordt KeesWaardig!

 

Zaterdagavond 13 juli

 

Op de zaterdagavond wordt er traditiegetrouw weer gestart met de pubquiz. Van 18.00u tot 21.00u strijden 140 teams om de eeuwige roem in park "De Geuren".  Voor de mensen die nog mee willen is het helaas pech. De pubquiz was namelijk binnen een paar uur uitverkocht. Maar vanaf 21.00u is iedereen van harte welkom.  Kom wel op tijd want indien het park vol is wordt deze afgesloten. 

 

Dit jaar zal voor de derde keer op rij de band "PROOST" de zaterdagavond opvullen. De voorgaande jaren heeft de band zo'n enorm succes gehad op open air  en veel positieve reacties mogen ontvangen dat we er dit jaar weer voorgaan, maar kan het nog grootser en gekker? Ja, dan kan! Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! hellendoorn weer op z'n kop. 

De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan!


 

Ben je opzoek naar veel gezelligheid met een hoog feestgehalte? Dan zien we jou op 12 en 13 juli op het Hellendoorn Open Air festival. Entree is gratis ! Voor meer info: www.hellendoornopenair.nl



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: