Drie Hertruiters in finale Almelose Ruiterdagen

Datum: 01-07-2019

07:45 uur - Afgelopen weekend waren de Almelose Ruiterdagen voor ponyruiters. Een groot concours waar deelnemers uit het hele land komen. Het lukte drie leden van PSV Hertruiters om zich te plaatsen voor de finales.

 Dit waren Marilyn Roelofs, Luc Eshuis en Nické Miskotte. Marilyn kwam aan de start met haar pony Popping’s Soraya in de dressuur klasse L1 categorie D/E. Zij werd twee keer eerste en een keer tweede met 218, 201 en 196 punten. In de finale reed ze met 200 en 200,5 punten naar een vierde plaats. Nické reed met haar pony Brouwerhaven’s Leonie in de dressuur klasse Z2 categorie D/E.

Zij behaalde een vijfde prijs met 271 punten en een zesde prijs met 263 punten. In de finale mocht zij haar kür op muziek rijden en hiermee behaalde zij een vierde plaats met een score van 69.13%. Luc Eshuis sprong met zijn pony Forest Fire een mooi B parcours in de categorie C. Hij kreeg een fantastische score van 90 punten voor de wijze van rijden en behaalde hiermee de eerste prijs. In de finale presteerde hij weer goed en mocht hij de derde prijs ophalen. Noortje ten Cate ging ook van start in Almelo en behaalde met haar pony Sulaatik’s Soevereign een mooie vierde prijs in het springen klasse B categorie D. Ze sprong een foutloos parcours met 85 stijlpunten.

 

Uitslagen dressuur Romy Stam

 

Afgelopen weekend viel Romy Stam met haar D pony Jeldi herhaaldelijk in de prijzen tijdens de Almelose Ruiterdagen. Ze kwam uit in de klasse B voor Reggehoeve. Met maar liefst 210,5 punt heeft ze de 1e proef vrijdag gewonnen! De 2e gereden proef zaterdag was met 205,5 punten goed voor een 4e prijs en de 3e proef met 201 punten voor een 5e prijs. Tijdens de finale heeft ze een mooie 5e plaats weten te behalen.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: