Lochsprinters strijden fel om de ereplaatsen in Drenthe.

Datum: 30-06-2019

09:30 uur - Op deze warme zomerdag vertrokken er een grote groep Lochsprinters naar Schoonebeek. Tijdens deze laatste wedstrijd werd het klassement bekend gemaakt. De punten van de afgelopen 5 wedstrijden werden bij elkaar opgeteld en zo wist iedereen op welke plek hij of zijn was geiendigd en de verdiende bekers werden uitgereikt.

Gelukkig hadden ze rekening gehouden met het warme weer en er werd een uur eerder gestart, waar ook de pauzes tussen de manches door werden afgelast schoot het mooi op en was het wel te doen voor de rijders.

Helaas voor Owen Jansen of Lorkeers die er helaas niet bij kon zijn wegens een valpartij bij een andere grote wedstrijd waarbij hij zijn elleboog heeft gebroken, Owen, heel veel beterschap gewenst en we hopen je snel weer te zien op de fiets.

De Lochsprinters lieten zich niet uit het veld slaan door de warme temperaturen en knokten voor een plekje op het podium.

Ook vandaag lieten de rijders weer mooie inhaal acties zien in de kombochten,, soms net genoeg om een plekje op te schuiven.

Voor het publiek die mee was gereisd was het een mooi spektakel om te zien, de grotere jongens lieten werkelijk een paar prachtige sprongen zien.

Voor de Lochsprinters hebben we er weer een aantal kampioenen bij.

De top 3 na de 5 gereden wedstrijden is als volgt: Districts kampioen zijn geworden:

Dave van Gemert Jair Tomasoa
Emiel Ravenshorst Tom van Heun
Julie Kleen Scholten Lisa Silfhout Marcella Mensen Danique Dijkman

Cruisers
Jongens 9 jaar
Jongens 14 jaar
Jongens 17 jaar en ouder

Meisjes 8/9 jaar
Meisjes 10/11 jaar Meisjes 12/13 jaar Meisjes 14 jaar en ouder.

Een 2e plaats was er voor: Senne de Jonge
Dean Kleen Scholten Julian Bruggeman

Een 3e plaats was er voor: Linne Alberink
Jasper Kogelman
Christel Mensen

Simone Mensen

Jongens 7 jaar

Jongens 11 jaar
Jongens 17 jaar en ouder.

Jongens/meisjes 4/5 jaar Jongens 8 jaar

Meisjes 12/13 jaar Meisjes 14 jaar en ouder.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: