Prijzenregen voor Hertruiters

Datum: 24-06-2019

07:55 uur - Ook de afgelopen week en het weekend gingen leden van PSV Hertruiters met succes naar verschillende wedstrijden. Berber Nijland ging met haar pony Henshof Wesly van start tijdens de Snorrewindse Ruiterdagen in Markelo. 

 

Zij reden een mooi foutloos parcours met het springen in de klasse B categorie A/B/C. Ze behaalden de hoogste stijlprijs en eisten hiermee de eerste prijs op. Marilyn Roelofs ging van start in Wierden in de dressuur klasse L1 categorie D/E. Zij behaalde met haar pony Poppings Soraya twee keer de eerste prijs met 197 en 204,5 punten. 

Luc Eshuis startte met zijn pony Forest Fire in Haarle. Met zijn beide proeven wist hij te winnen in de klasse L2 C/D/E met 196,5 en 192,5 punten. Silke Pot startte hier ook met haar pony Nirvana. Ze behaalde in de klasse B dressuur categorie D/E een derde prijs met 191 punten. Maaike Hulshof startte in Haarle met haar pony Jolly. Zij wist zowel met springen als de dressuur in de prijzen te rijden. Met dressuur haalde ze een tweede prijs in de klasse B categorie A/B en met springen haalde ze in de klasse BB een eerste prijs. Martin ter Haar ging hier ook van start met zijn paard Juliane. In de klasse L2 dressuur wist hij met een puntentotaal van 210 en 193,5 een eerste en een tweede prijs te behalen.  Ook Amke Pot ging naar Haarle. Zij startte voor het eerst met haar nieuwe pony Hooghe Maaten’s Marshmallow. In de klasse B dressuur categorie D/E sloot zij beide proeven winnend af met een superpuntentotaal van 221 en 215,5 punten.

Een dag later startte ze in Zwolle met haar paard Una in de klasse B dressuur. Hier had zij een tweede en een derde prijs met 203 en 198,5 punten. Milan Elshof ging ook van start in Zwolle met zijn paard Iris in de klasse L2. Hij won hier een derde prijs met 193,5 punten. 
Nické Miskotte ging met haar pony Brouwershaven’s Leonie naar Emmen. Zij startte in de klasse Z2 categorie D/E en zij won twee keer de eerste prijs. 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: