Open podium bij ZINiN in Ibizasfeer

Datum: 12-06-2019

17:52 uur - Maar liefst 8 bands hebben zich aangemeld voor het open podium op zaterdag 22 juni in de binnentuin van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Tijdens deze vijfde Open Mic van ZINiN worden de bands beoordeeld door een drietal coaches vanuit de muziekwereld en maken zo kans op een podiumplek bij andere evenementen. ZINiN ontvangt haar bezoekers in een zomers sfeertje en de toegang is helemaal gratis. Na de optredens is er nog een afterparty met DJvoorjou in de binnentuin, zij beloven er voor 200% een lekker feestje van te maken. ZINiN heeft aandacht voor jonge lokale talenten
Professionele artiesten weten het podium wel te vinden, maar ZINiN vroeg zich af of er wel voldoende aandacht is voor jonge, nieuwe talenten. Volgens ZINiN kon dat beter. Daarom werd vorig jaar het programma ‘Ingenium’ opgestart, om serieus werk te maken van talentondersteuning. Er zijn inmiddels vier avonden gehouden met een open podium, zowel in De Smidse als in het ZINiN Theater, die allemaal een groot succes waren. Nieuwe talenten werden ontdekt, zij speelden onder andere op het ZINiN evenement KunstVoer, dat afgelopen maandag (tweede pinksterdag) door duizenden mensen werd bezocht, die vol enthousiasme reageerden op de bands The Young Presidents en Twenty Five.

Herkenning van talenten
Onder de vlag van ‘Ingenium’ kunnen onontdekte talenten vanaf 12 jaar worden herkend, ondersteund en begeleid door professionals. De groep professionals, die ‘Ingenium’ ondersteunt, bestaat uit cultuurdocenten, verenigingen- en organisaties en andere professionals, die via coaching en opleidingen de ontdekte talenten verder begeleiden.

Afterparty
De inloop is om 20.00 uur en de bands starten om 20.15 uur. Daarna is er nog een grootse afterparty met DJvoorjou.

Informatie over Ingenium
Voor meer informatie kun je terecht bij talent@zinin.com.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: