"Sneeuwkapje en de 7 glazen muiltjes?"

Datum: 12-06-2019

16.42 uur - Wauw!! Ook dit jaar hebben de inwoners van Sprookjesland gevraagd of Muziekvereniging KSW een Sprookjesconcert wil geven in het Openluchttheater. Duh! Natuurlijk willen wij dat, want elk jaar weer is het Sprookjesconcert één groot feest! Er wordt gezongen, er wordt gedanst, er wordt prachtige muziek gemaakt en er worden sprookjes verteld om heerlijk bij weg te dromen. 

Hoewel... soms is het ook wel een beetje spannend en er dreigt weleens wat mis te gaan, maar gelukkig is het tot nu toe - dankzij de hulp van de kinderen - altijd goed afgelopen!
 
De koningin van Sprookjesland heeft ons verteld dat de postkoets met de uitnodigingen haar land is ingestuurd. Wij vragen ons inmiddels wel af welke sprookjesfiguren we dit jaar mogen verwelkomen. Tot nu toe hebben wij daarover nog geen schrijven ontvangen en tasten wij volledig in het duister. Is het Sneeuwwitje? Is het Roodkapje? Of toch Klein Duimpje of Assepoester?
Als je, net als wij, heel benieuwd bent naar wie ons komt bezoeken, kom dan op 23 juni om 13:30 uur naar het Openluchttheater en beleef het met ons mee!
 
Een kaartje voor het Sprookjesbos kost voor basisschoolleerlingen €0,-. Voor oudere kinderen bedraagt de entree €2,50 en volwassenen kunnen een kaartje kopen voor €5,-
 
Tot dan!
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: