Toe Maar: Nederlands populairste Doe Maar-tributeband

Datum: 07-06-2019

11:39 uur - De populaire nummers ’32 jaar’, ‘Is Dit Alles’ en ‘Liever Dan Lief’ kent iedere Doe Maar liefhebber. Doe Maar is al een lange tijd één van de meest populaire Nederlandstalige bands van ons land. Op zaterdagavond 22 juni speelt Toe Maar, dé Doe Maar tributeband van de Benelux, de razende populaire nummers in het Openluchttheater. 

 


Volkskrant: ‘Top 5 Nederlandse tributebands’
Met hun succesvolle theatertour trekt Toe Maar door heel Nederland en België. Daarnaast stond de band op een uitverkocht (1500 bezoekers) beachconcert op Curaçao en speelde in drie opeenvolgende jaren de Reggaeweide op de Zwarte Cross plat. Als klap op de vuurpijl werden ze in de Top 5 van Nederlandse tributebands van de Volkskrant vermeld.
 
Reserveer nu uw kaarten 

Kaarten voor ‘Toe Maar’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: