Tweede pinksterdag: Straattheater, kunst & food-trucks in centrum NijverdalDatum: 29-05-2019

14.08 uur - Straattheater, kunstplein, foodtrucks, volle terrassen en geopende winkels. Het nieuwe centrum van Nijverdal wordt op tweede pinksterdag, maandag 10 juni, tussen 12.30 – 18.00 uur omgetoverd tot een theatraal spektakel. Kom genieten van maffe straatartiesten, heerlijk eten, live-muziek en verwonder je over kunst tijdens de tweede editie van KunstVoer.Rare snuiters tijdens straattheater

In de straten van het centrum krioelt het op tweede pinksterdag van de rare snuiters. Negen verschillende acts zorgen voor een lach op het gezicht. Sluit aan bij één van de vaste optreedlocaties of zoek de wandelende acts zelf op. 
 
Uniek verhaal 

Pottenbakken, beeldhouwen of schilderen. Kunstliefhebbers kunnen genieten van de vele verschillende soorten kunst die gepresenteerd worden op het kunstplein. Loop langs de verschillende kraampjes in de Willem Alexanderstraat en laat je verwonderen. Achter elke kunstenaar zit een uniek verhaal.
 


Foodtrucks en live muziek 

Even je energie opladen? Het Maximáplein wordt omgetoverd tot een gezellige food area. Scoor een hapje en een drankje bij één van de foodtrucks, verover een plekje op het terras en geniet van live-muziek. De weersverwachtingen zien er veel belovend uit. 


 
Winkels open

Kunstvoer wordt gehouden op Tweede Pinksterdag (10 juni) van 12.30 tot 18.00 uur in het centrum van Nijverdal. Om de belevenis compleet te maken, is ook een groot deel van de winkels geopend.
 

Kijk voor meer informatie op www.kunst-voer.nl
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: