Hertruiters in de prijzen

Datum: 27-05-2019

09:02 uur - Ook dit weekend kwamen er weer Hertruiters aan de start. Dylian Roelofs startte haar pony Poppings Soraya in de klasse M2 categorie D/E in Wezep. 

Zij reed met 196 punten naar een tweede prijs. Sophie en Sarah ter Haar gingen naar de bixie in Goor. Sarah reed op haar pony Belle mee in de klasse AA dressuur en Sophie met haar pony Marley in de klasse A dressuur. Deze beide klassen werden samengevoegd voor de prijsuitreiking en Sarah won de zesde prijs en Sophie mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. Anouk Pot ging van start in Goor in de klasse B dressuur categorie D/E met haar pony Matcho. Zij behaalde een eerste prijs met 199 punten en een vierde prijs met 189 punten. Hiermee promoveerde zij naar de klasse L1.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: