SVVN op bezoek bij Bergentheim

Datum: 23-05-2019

14:39 uur - Het seizoen 2018-2019 zit er alweer bijna op. Aanstaande zaterdag is de laatste speelronde voor de reguliere competitie van SVVN 1. Hoewel voorafgaande aan de wedstrijd van zaterdag geen promotie of degradatie op het spel stond, vervulde SVVN haar sportieve plicht.

In de laatste thuiswedstrijd maakte SVVN in de tweede helft het verschil en won het met 4-1 van Juliana’32. Juliana is hierdoor veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voor klassenbehoud. We wensen de Hengeloërs daarbij uiteraard veel succes. Wie Juliana vergezelt in de nacompetitie is nog onbekend. Dat wordt Voorwaarts V. (thuis tegen OZC) of DES (uit tegen Juliana). Gezien het doelsaldo zal Juliana hoogstwaarschijnlijk laatste worden.

Want hoe hoger de deelnemer aan de nacompetitie eindigt hoe lager de tegenstander is. En dat zou doorgaans aantrekkelijker moeten zijn. Dat is de inzet voor de laatste tegenstander van SVVN VV Bergentheim. Bergentheim heeft de tweede periode gewonnen en is dus gekwalificeerd voor de nacompetitie. Bergentheim heeft nog één punt nodig om als tweede te eindigen in de competitie. Dat zouden ze waarschijnlijk wel willen worden gezien het mogelijke eenvoudiger programma in de nacompetitie. Inzet voor SVVN zal zijn het linker rijtje. Daarvoor zal het moeten winnen en als de uitslagen op andere velden SVVN gunstig gezind zijn kan het zelfs nog zesde worden. En dat zal dan exact dezelfde positie zijn als waar SVVN vorig seizoen is op geëindigd.

De wedstrijd tussen VV Bergentheim 1 en SVVN 1 wordt gespeeld op sportpark Moscou in Bergentheim. De aftrap is om 14:30 uur en de scheidsrechter is de heer Cemil Taflan uit Deventer.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: