Goede wedstrijddag voor springselectie Fysion

Datum: 21-05-2019

08:52 uur - Op zaterdag 18 mei 2019 mochten de dames junioren van de springselectie in actie komen op de individuele springwedstrijden in Ommen. Ze mochten springen op de toestellen airtrack, minitrampoline en minitrampoline-pegasus.

 

In de ochtendwedstrijd mochten Fleur Broens, Imke Kamerling, Lise Rutgers, Marly van Egmond en Meike Jellema hun sprongen laten zien waar ze de afgelopen tijd hard voor gewerkt hebben. Dit was ook te zien tijdens de wedstrijd, want de nieuwe sprongen werden allemaal met succes gehaald! Aan het einde van de ochtend bleek dat Marly 5e was geworden op het toestel minitrampoline-pegasus en een medaille mocht ophalen.

 

Ook in de middag hadden waren er nog springers. Lianne Deijk mocht beginnen aan haar wedstrijd en begon goed op minitrampoline-pegasus. Ook op airtrack liet ze mooie series zien waar ze hard voor getraind heeft. Fleur, Imke en Meike mochten ook nog een keer in de middagwedstrijd springen en lieten mooie verbeteringen zien ten opzichte van de vorige wedstrijd! 

 

Deze wedstrijd was een mooie wedstrijd ter voorbereiding voor de plaatsing NK. Volgend weekend komt de hele springselectie namelijk uit in Nunspeet voor de plaatsing voor het NK!Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: