Hertruiters vallen in de prijzen

Datum: 20-05-2019

09:25 uur - De afgelopen week en weekend gingen verschillende leden van PSV Hertruiters met hun paard of pony op concours en dit leverde de volgende resultaten op: Luc Eshuis ging van start in Olst met zijn pony Forest Fire. Hij behaalde hier twee keer de eerste prijs in de klasse L1/L2 categorie A/B/C met 220 en 193,5 punten.

Nické Miskotte startte haar pony Brouwershaven’s Leonie tijdens de zilveren ster in Haaksbergen. Zij behaalde een eerste prijs met 66,28%. Hiermee kwalificeerde zij zich voor de finale in de klassen M/Z D/E.

In de finale reden ze zoals de jury zei, een dijk van een proef. Met maar liefst 69,23% wist ze de finale te winnen! Ook in Zwolle was Nické succesvol. Hier behaalde zij twee keer een eerste prijs in de Z1/Z2 categorie D/E met 65,513% en 65,488%. Milou Ekkel en haar paard Uvonia zijn gestart in de klasse Z2 in Wierden. Ze kregen 211.5 punten van de jury en dit was goed voor een tweede prijs! Marije Hutterd ging van start met haar paard Bartoli bij de Reggehoeve in Hellendoorn in de klasse B dressuur. Zij mocht de eerste prijs ophalen met 191,5 punten. Ook Martin ter Haar was hier succesvol. Met zijn paard Juliane ging hij van start in de klasse L1.

Hij behaalde een hele mooie score van 220 punten en eiste daarmee de eerste plaats op. Ook Marit Berkhof ging hier in de L1 van start met haar paard Baretta O. Zij won de tweede prijs met 200 punten. Bij de ponyruiters was Maaike Hulshof hier succesvol. Zij wist de eerste prijs te winnen met haar pony Jolly in de klasse B categorie A/B met 191,5 punten. Anouk Pot startte met haar pony Macho in Zwolle. Zij ging van start in de klasse B categorie D/E. Hier haalde ze met 192,5 punten een tweede prijs. Marilyn Roelofs reed haar dressuurproeven in Raalte met haar pony Poppings Soraya. Zij startten in de klasse L1 categorie D/E en wonnen twee keer de eerste prijs met maar liefst 220 en 207 punten.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: