A-Selectie Fysion sluit succesvol meerkampseizoen af met NK

Datum: 20-05-2019

09:20 uur - Het weekend van 18/19 mei 2019 stond in het teken van de Nederlandse Kampioenschappen turnen 3e divisie/ N3 en N4 in Vianen. Drie turnsters van de A-Selectie turnen wisten zich hiervoor te plaatsen na een pittig voortraject. 

 

Op zaterdag 18 mochten twee turnsters in de meerkamp turnen. Karit Lorkeers in de categorie pupil 2 niveau N3 en Jasmijn Eertink in de categorie jeugd 1 niveau N4. Beide turnden niet een volledig foutloze meerkamp en moesten de balk een keer te vroeg verlaten. Verder turnden zij een goede meerkamp en werden met trots 22e (Jasmijn) en 24e (Karit) van heel Nederland in hun categorie. Op zondag 19 mei turnde Lise Rutgers (jeugd 2, divisie 3) haar sprongfinale.

Aan deze toestelfinale mochten alleen de beste 9 turnsters van heel Nederland meedoen. Het werd een spannende strijd om de titel en met maar een verschil van 0,5 tot de eerste plek werd Lise 6e in deze sprongfinale na twee mooie sprongen. Met trots kijken trainers Mirko Heuver, Manon Snellink en Elsanne Luijmes terug op deze Nederlandse Kampioenschappen.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: