Lochsprinters naar Hoaksebargen voor 3e District wedstrijd

Datum: 19-05-2019

12.44 uur - Waar deze mooie dag een groot deel van de Lochsprinters streden bij de 3 Nations Cub in Dessel, ging er wederom een grote groep naar Haaksbergen voor district A 3. Nieuw in deze wedstrijden is dat de open klasse nu door de gewone manches worden gereden en niet meer helemaal aan het einde zoals eerder het geval was.

 
Dit was nu dan de 3e wedstrijd maar toch zit het niet bij iedereen nog in het systeem. Sommige rijders moeten hier nog steeds aan wennen en blijft het spannend om op tijd aan het starthek te verschijnen, maar met goede hulp van hier en daar is het toch gelukt om voor iedereen alle manches op tijd klaar te staan.
 
Dave van Gemert was weer oppermachtig bij cruisers alle leeftijden en sloot de finale af met een eerste plaats.
Zoon Lars die ook meedeed in deze klasse kwam supergoed mee met deze grote jongens.
 
Na de grootsten onder de rijders is het daarna de beurt aan de allerkleinsten(J/M 4 en 5 jaar) onder ons, dappere Linne Alberink streed mooi op de baan en eindigde haar rondjes keurig als 3e.
Nils Blikman bij de jongens 6 jaar deed ook goede zaken en reed zijn manches keurig 3,4,3 en kwam in de finale als 4e over de streep.
Bij jongens 7 jaar waren Senn de jonge en Sepp Wilms aan de beurt, Senn was goed op dreef en eindigde alle rondjes inclusief de finale als 1e over de eindstreep.
Sepp Wilms kwam er goed achter aan en mocht ook finale rijden.
 
Bij de jongens van 8 jaar waar fel gestreden werd was Jasper Kogelman de man vooraan, in de halve finale haalde hij een keurige 2e plaats om in de finale als 3e te eindigen.
Ook Jair Tomasoa was als vanouds en kwam trouw al zijn rondjes als 1e over de eindstreep.
 
Dan was het de beurt aan de jongens van 11 jaar,, het zal wel aan zijn superontbijt liggen denk ik maar “broodje pindakaas”Dean Kleen Scholten was ook vandaag weer niet in te halen, met alleen maar 1tjes achter zijn naam kon ook hij tevreden weer huiswaarst.
Zusje Julie Kleen Scholten (meisjes 8/9 jaar) die zal wel hetzelfde ontbijt krijgen want ook zij had alleen maar 1tjes achter haar naam.
Wat dan wel leuk om te zien is dat je na verloop van tijd de rijders goed vooruit ziet gaan, waar ze in het begin nog onwennig zijn en het allemaal rustig over zich heen laten komen, zie je dat nu toch een paar opvallende rijders goed uit de verf komen.
 
Iris Heijnk die op haar nieuwe fiets ineens veel harder is gaan rijden met een keurige 4e plaats in de finale, keurig.
Amy van de Riet die vandaag keurig (met een beetje hulp)op tijd aan het starthek stond sloot haar dag ook af met een keurige 4e plaats in de finale.
Zoals eerder al gezegd is nu de open klasse door de gewone manches, dus voor sommige rijders een paar extra rondjes, dit weerhield ze er niet van om ook bij deze klasse weer mooie dingen te laten zien, ook hier zijn er veel finaleplaatsen behaald vandaag en hele mooie resultaten zijn behaald.
Dat kwam ook vast door het zonnetje wat er later mooi doorkwam en het nog een heerlijke dag werd.
 
Al met al, weer een leuke, gezellige en zonnige dag met de Lochsprinters uit Nijverdal.
Voor alle resultaten en einduitslagen zie: http://lochsprinters.nl/
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: