SVVN reist af naar Aadorp

Datum: 11-04-2019

10:24 uur - Afgelopen ging voor SVVN het tweede deel van de derby tweeluik thuis tegen VV Hellendoorn. Was de vreugde een week daarvoor, ondanks het matige spel van de thuisclub, nog groot. Nu was SVVN in wederom een matige pot kansloos tegen Hellendoorn dat al vroeg in de wedstrijd in het zadel werd geholpen. Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan in deze competitie en door dit resultaat en de resultaten op de andere velden slonk de voorsprong naar Play-off plaats twaalf naar vijf punten. Daarna is SVVN dus nog allerminst verzekerd van nog jaar 3de Klasse.

 

Zaterdag speelt het eerste team van SVVN een uitwedstrijd. Eindbestemming zal Aadorp zijn daar waar ASV’57 onze tegenstander zal zijn. ASV staat op de zesde plaats. Dat is twee plaatsen hoger dan SVVN en ASV heeft twee punten meer gehaald. Daarmee lijkt ASV relatief veilig en zijn ze min of meer uitgespeeld. Zowel nacompetitie om promotie als om degradatie lijkt te ver weg voor ASV. Afgelopen zaterdag kwam ASV juist naar Nijverdal. De wedstrijd bij DES werd met 4-2 verloren.

Matig voetbal was van SVVN ook al in heenwedstrijd tegen ASV te zien. Uiteindelijk mocht SVVN de handen dichtknijpen met een 2-2 gelijkspel. Het wordt voor de mannen van trainer Op den Dries weer eens tijd om hun normale niveau te behalen en dan zit een positief resultaat in deze wedstrijd er zeker in. De wedstrijd tussen ASV’57 1 en SVVN 1 wordt gespeeld op Sportpark ’t Heuveltje te Aadorp. Het aanvangstijdstip is half drie. De scheidsrechter is de heer Jan Everlo uit Hengelo.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: