Snelheidscontrole op de Poggenbeltweg in Haarle

Datum: 09-04-2019

14.07 uur - Op zondag 7 april tussen 17:25 uur en 17:50 uur werd er op de Poggenbeltweg (Haarle), maar heel even gecontroleerd op snelheid. Nog steeds wordt er met een veel te hoge snelheid gereden. Aldaar geldt een maximum toegestane snelheid van 60 km/uur. 

 
 
Enkele uitschieters waren de bestuurders die het nodig vonden om met 110 km/uur (proces-verbaal) en 117 km/uur (invordering rijbewijs) door deze 60 km zone te rijden. Door het mooie weer, waren er weer volop fietsers aanwezig, die blij waren met deze snelheidscontrole.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jan schreef op 09-04-2019

Veel vaker controleren en ook op de kerkweg

Hendrik schreef op 09-04-2019

Vanavond stonden ze er weer.

De gewone man schreef op 13-04-2019

Aan Andre Stam. Ik neem aan dat u vrachtwagenchauffeur bent, gezien uw Facebook afbeelding. Begin bij uzelf als chauffeurs. Inhaalverboden negeren, slingeren over de autobaan, vrachtwagen aan vrachtwagen zonder tussenruimte, met 1km/h snelheidsverschil een andere vrachtwagen inhalen etc. Dit tot grote vertragingen op de snelweg, het overige verkeer is net een harmonica die nog lang na de ochtendspits na-ebt. Jullie zijn toch professionals in het verkeer?

K E schreef op 13-04-2019

Aan de gewone man. Waarom maakt u een opmerking over de controle van de politie naar een vermoedelijke chauffeur die hier een naar mijn mening een nette, terechte melding van maakt. En dat die chauffeurs op de snelweg een beetje door willen rijden, wordt door de mede gebruiker totaal niet geaccepteerd. . Het En het inhalen gebeurt doorgaans door buitenlandse collega, s.

Uw reactie

Naam:
Bericht: