ReumaNederland collecteweek 18 t/m 23 maart

Datum: 13-03-2019

 
16.48 uur - Het Reumafonds is na 92 jaar uitgegroeid tot meer dan een organisatie die wetenschappelijk reumaonderzoek financiert. De nieuwe naam ReumaNederland past bij de koers die een aantal jaren geleden is ingezet om naast gezondheidsfonds, ook de patiëntenorganisatie voor ruim 2 miljoen mensen met reuma in Nederland te zijn.

 
In de week van 18 tot en met 23 maart is de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland, voorheen het Reumafonds. Ook dit jaar zetten tienduizenden vrijwilligers zich met hart en ziel in om door heel Nederland geld op te halen voor onderzoek naar reuma. Kunnen we ook op uw steun rekenen? Alle kleine beetjes helpen om samen een groot bedrag op te halen tijdens deze collecteweek! Of u nu zelf langs de deuren gaat of aan de deur geeft.
 
Geld voor reumaonderzoek hard nodig……
Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. Daarmee is reuma helaas de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland. Reuma beperkt je - thuis, op school, op het werk. Door ernstige pijn en vermoeidheid, beschadigde spieren en kapotte gewrichten die moeilijk bewegen.
Bijna 2 miljoen Nederlanders hebben een vorm van reuma. Iedereen kan reuma krijgen op elke leeftijd. Veel mensen denken dat alleen oude mensen reuma krijgen. Dat is niet zo:61% van de mensen met reuma is jonger dan 65 jaar. Ook kinderen kunnen reuma krijgen.
• 
Mede dankzij de inzet en het enthousiasme van onze vele collectanten in de gemeente Hellendoorn is de collecteweek van het ReumaNederland elk jaar weer succesvol. 
En deze collectanten zullen zich met hart en ziel inzetten om in de gemeente Hellendoorn geld op te halen voor onderzoek naar reuma.
 
Kunnen we ook op uw steun rekenen? Alle kleine beetjes helpen om samen een groot bedrag op te halen tijdens deze collecteweek.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wat ben ik toch een tut! schreef op 13-03-2019

Salaris directeur in 2016 was ruim € 148.000,-. Zuur, aantal donateurs 143.000, dit betekent dat elke donateur ruim één euro aan deze man schenkt.

Harm schreef op 14-03-2019

Bedankt voor uw reactie zonder naam. Mijn vraag aan je is: Ben je wel gelukkig, zorgzaam, iets betekenen voor de samenleving, doe je wel vrijwilligers werk etc etc ???

Wat ben ik toch een tut! schreef op 15-03-2019

@Harm, een beroep doen op iemands verantwoordelijkheid is efficiënte manier om hem monddood te maken, dus te verhinderen om kritiek te uiten.

William S. Burroughs schreef op 17-03-2019

Aan Wat ben ik toch een tut! Trek het u niet aan. Er is een tijd geweest dat half Nederland manager was en de andere helft werd gemanaged. Nu is de helft van Nederland vrijwilliger en wordt inderdaad door de andere helft gemanaged. Soms zijn bepaalde ontwikkelingen ook wel om te lachen. Zolang het maar geen drie kwart gaat worden..

William S. Burroughs schreef op 17-03-2019

Aan Wat ben ik toch een tut! Trek het u niet aan. Er is een tijd geweest dat half Nederland manager was en de andere helft werd gemanaged. Nu is de helft van Nederland vrijwilliger en wordt inderdaad door de andere helft gemanaged. Soms zijn bepaalde ontwikkelingen ook wel om te lachen. Zolang het maar geen drie kwart gaat worden.. Prettige dag.

William S. Burroughs schreef op 17-03-2019

Er staan 2 dezelfde reacties alleen was bij de 1e mijn beleefdheid niet helemaal op orde. En daar hecht ik nogal aan. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: