Opening basisschool de Es en Park het Groene Eiland

Datum: 12-01-2019

10.56 uur - Op donderdag 17 januari wordt basisschool de Es in Hellendoorn officieel geopend en ook Park het Groene Eiland. Ruim twee jaar na de fusie tussen de basisscholen De Blenke en De Es is na een grondige verbouwing de locatie van de Es volledig aangepast aan het onderwijs van 2020. 

 
De basisschool ligt op het Groene Eiland, waarbij het schoolplein geïntegreerd is in het buurtplein. Door een bijzondere samenwerking tussen de buurtbewoners, de school, de gemeente Hellendoorn en met steun van de provincie is een prachtig speel- en ontdekpark ontstaan. 
 
Open huis basisschool de Es, donderdag 17 januari van 17:00 tot 19:00 uur
Op donderdag 17 januari vindt ook het open huis van basisschool de Es plaats van 17:00 tot 19:00 uur. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om de verbouwde school te komen bekijken. Wees welkom!
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: