ZINiN BreinReis start met basiscursus Fotografie

Datum: 03-01-2019

13.34 uur - 

Na het succes van de eerste zesdelige basiscursus Fotografie door professioneel fotograaf / docent André Enthoven, gaat ZINiN BreinReis door met deze cursus. Als u meer wilt weten over fotograferen, de basiskennis leren en de kneepjes van het vak onder de knie willen krijgen, dan kunt u zich aanmelden voor deze BreinReis cursus, die uit een reeks van zes avonden bestaat en start op donderdag 17 januari 2019 in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal.Wat maakt een foto bijzonder? 
‘
Wat maakt die foto van de bekende Nederlandse fotograaf Erwin Olaf nu zo bijzonder en wat voor effect heeft zo’n foto dan?’ Dat vraagt u zich misschien af. ‘Of met welke apparatuur werkt paparazzo fotograaf Erdwin Smulders en hoe gaat hij te werk als hij probeert beroemdheden te fotograferen?’ Compositie, instellingen van uw toestel, flitstechniek en de techniek van het fotograferen. Het komt allemaal aan bod in deze cursus basisfotografie, zodat u op weg kunt naar dan ene prachtige plaatje, die bijzondere foto, waar iedereen over zal spreken, net als bij Erwin Olaf en Edwin Smulders. Cursusleider André Enthoven zet u aan het werk, hij laat u interessante opdrachten en deze worden in groepsverband besproken.Praktische informatie

De cursus wordt gegeven door professioneel fotograaf André Enthoven en zal bestaan uit 6 lessen, die worden gegeven op 17, 24 3n 31 januari en 7, 14 en 21 februari 2019. De lessen starten om 19.30 en duren tot 21.30 (inclusief een pauze). De kosten bedragen €95 per persoon per cursus. 
Let op: Het cursusboek dient u nog aan te schaffen. Dat is het ‘Basishandboek Fotografie’ van Jim Miotke en voor deze cursus heeft u een goede camera nodig. Bijvoorbeeld een spiegelreflex of een compact camera uit het betere segment. Aanmelden kan via www.zininbibliotheek.nl/agenda. 


 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: