Verdachte van auto-inbraak aangehouden

Datum: 29-08-2018

11.42 uur - Op woensdag 29 augustus rond 00.56 uur kreeg de politie een melding dat een aantal burgers een man vasthielden op de Schoolstraat in Nijverdal. Deze man zou in een personenauto hebben ingebroken en betrapt zijn door getuigen.

 
 
Ter plaatse bleek de verdachte ontkomen te zijn in een onbewaakt ogenblik. De politie heeft samen met de getuigen in de wijk gezocht. Het mooie toeval wil dat de verdachte door de getuigen werd aangetroffen in een tuin aan de Waalstraat, waar hij zich verstopt had.
 
De 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is door ons aangehouden voor diefstal uit een personenauto. De kans is aannemelijk dat er bij meerdere voertuigen is ingebroken, dan wel gepoogd in te breken. Is dit bij u het geval? Bel dan de politie.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: