Goudopkopers

Datum: 06-07-2018

18:43 uur - Op woensdag ochtend, 4 juli, kwam er in Haarle, aan de Marke en de Poggenbeltweg, een vriendelijke man bij de bewoners aan de deur. Hij vertelde wel goud te willen opkopen van de bewoners.

 

 

 

 

Op zich natuurlijk niets mis mee, maar krijgt u ook de prijs betaald, wat het goud waard is? Ook is het niet verkeerd om bij contante uitbetaling, het briefgeld op echtheid te controleren.

Net zo iets als de man die u, achteraf een te dure, pannenset heeft verkocht.

Als u niets wilt verkopen of kopen, doe dit dan ook niet.

Heeft u dit wel gedaan en u heeft toch geen fijn gevoel bij het voorgevallen incident, bel dan gelijk met 0900-8844. Een PB via Facebook mag natuurlijk ook. Eventueel kan de politie dan ook gelijk ter plaatse komen. Het zou helemaal super zijn als u nog iets van een signalement kunt noemen of een merk, type, kleur of het kenteken van een voertuig waar de persoon of personen gebruik van maken.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: