Vrouw vemist, hulp gevraagd! (Update vrouw aangetroffen)

Datum: 10-06-2018

Update 17:30 uur: De massale zoekactie heeft gelukkig zijn vruchten afgeworpen. De vrouw is door de collega's in de omgeving aangetroffen
17.34 uur - Op dit moment is de politie met een aantal collega's op zoek naar een vermiste 78-jarige vrouw. De vrouw is vanmiddag rond 13:45 uur voor het laatst gezien in de buurt van de Joodse begraafplaats aan de Ommerweg in Hellendoorn en was vermoedelijk op weg naar Ommen.

 
 
De vrouw heeft een fors postuur en is gekleed in een witte broek, een beige gebloemde blouse met daar overheen een groen hesje. Ze fietste op een elektrische fiets. Aangezien de vrouw inmiddels drie uur weg is en eerder onwel is geraakt tijdens een fietstocht, maken wij ons ernstige zorgen.
 
Fietst u daar in de omgeving, kijk dan alstublieft extra goed om u heen! Ook andere informatie is uiteraard welkom! Daarnaast helpt u ons door dit bericht te delen.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: