Getuige van mishandeling gezocht!

Datum: 01-06-2018

13.48 uur - Afgelopen dinsdagmiddag 29 mei vond er een mishandeling plaats in Hellendoorn. Rond 14.30 uur fietste er een 15-jarige jongen uit Heeten met een vriend over de Johanna van Burenstraat in Hellendoorn. Twee andere jongens fietsten achter hen aan. Ongeveer ter hoogte van de kruising met de Zuid Esweg werd de 15-jarige jongen klemgereden en door een jongen van het andere duo meerdere keren geslagen.

 
De tweede jongen van dat duo heeft dit alles gefilmd met zijn telefoon. Op dat moment riep een vrouw tegen de jongens: 'Stop daarmee!' 
Vervolgens kreeg de jongen nog een paar klappen, waarna de mishandeling stopte en de jongen weg kon fietsen. 
 
De politie is op zoek naar deze vrouw, die getuige is geweest van deze mishandeling dinsdagmiddag. Zij stond daar met een fiets aan de hand. 
 
Bent u deze vrouw, of kent u haar wellicht (misschien omdat ze dit voorval heeft verteld) neemt u dan contact op met de politie. U mag politie Hellendoorn een pb sturen, maar u mag natuurlijk ook bellen met 0900-8844. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: