SVVN ontvangt Wilhelminaschool

Datum: 26-04-2018

07:20 uur - Het einde van seizoen 2017-2018 komt met rasse schreden. Het eerste elftal van SVVN heeft nog exact vijf wedstrijden te spelen en dan gaat ook dit seizoen de boeken. Van de vijf wedstrijden mag SVVN er nog vier op eigen grond aantreden. Van die vier wedstrijden volgen er drie achtereen volgens elke zaterdag. Telkens tegen een tegenstander die op de ranglijst in de buurt staat van SVVN.

Nog even terug naar afgelopen zaterdag. De voorlaatste uitwedstrijd werd in Rijssen gespeeld tegen het tegen degradatie vechtende RKSV. SVVN speelde zeker niet haar beste wedstrijd van dit seizoen maar worstelde zich, na een achterstand bij rust, naar een 1-2 overwinning. Hierdoor en door de resultaten op de andere velden steeg SVVN drie plaatsen naar stek vier. Zaterdag komt Wilhelminaschool naar Nijverdal. De Hengelose formatie heeft één punt minder gehaald dan de Volharding en staat derhalve ook één plaats lager in de tussenstand. Na een moeizaam begin heeft School zich keurig hersteld. Voor de derde periode heeft de club vijf van zijn zes wedstrijden gewonnen. Ze zijn dus volledig in de strijd om deze laatste periode te winnen en daardoor deelname aan de nacompetitie af te dwingen.

Ook SVVN is nog niet kansloos voor deelname aan deze nacompetitie, maar zal dat via de positie op de ranglijst af moeten dwingen. Niet dat iemand zich bij SVVN daar zich mee bezig houdt overigens. In het begin van dit seizoen troffen Wilhelminaschool en SVVN elkaar in Hengelo. De thuisclub kwam vroeg op voorsprong waarna SVVN een zeer goede eerste helft speelde en deze achterstand omboog in een voorsprong. Vlak voor rust loopt Wilhelminaschool tegen een domme rode kaart aan. In de tweede helft blijft SVVN betrekkelijk eenvoudig overeind en neemt zo de drie punten mee naar Nijverdal.

Zaterdag begint de wedstrijd tussen SVVN en Wilhelminaschool op Sportpark Groot Lochter om 14:30 uur. Scheidsrechter bij deze wedstrijd is de heer Fatih Yilanci uit Arnhem. Pupil van de week is Timo Nijkamp. Timo voetbalt in SVVN JO9-3.